Victòria contra San Marino

171114 Euro Small Nations Andorra ronda 4

4a ronda

Avui dimarts hem jugat amb San Marino, darrer equip per rànquing i que per ara no ha pogut puntuar. Les partides en qualsevol cas han estat disputades.

El David ha sigut el primer en obtenir una avantatja clara, i ha pogut crear un peó passat avançat que limitava molt la mobilitat del seu rival. Això li ha permès guanyar algun peó i entrar en un final guanyat.

171114 Euro Small Nations Andorra ronda 4

Jersey vs Mònaco

En Robert en canvi no ha aconseguit massa cosa en l’obertura, però jugant amb negres tampoc ha tingut cap problema. La posició resultant era força desequilibrada i potser una mica favorable als interessos del nostre jugador. Finalment el blanc ha comés un error tàctic greu que li ha costat la partida.

L’Òscar ha quedat molt be amb negres, on el blanc ha jugat a intentar mantenir la posició però deixant alguna debilitat que el nostre jugador ha aprofitat per ocupar-la amb un cavall dominant, que a més li permetia augmentar el domini de la posició. Poc a poc a anat augmentant les amenaces fins que el seu rival ha perdut material i la partida.

En Josep ha quedat una mica millor amb blanques, i després de varies simplificacions al negre li quedava un peó dèbil que el nostre jugador a atacat, descoordinant les peces del rival. A més tenia un centre molt fort que un cop ha pogut avançar a provocat la pèrdua de material del seu rival, i una estona després la victòria del nostre jugador.

Per tant una victòria per 4 a 0 que ens permet continuar liderant la classificació.

Pel matí s’ha fet una de les activitats previstes per mostrar una mica Andorra als participants al torneig. S’ha anat a fer un esmorzar típic a l’Hotel Coma d’Ordino, que ha sigut molt celebrat per la gran quantitat de jugadors que hi han vingut. Després s’ha fet una visita al Museu Casa d’Areny Plandolit i un passeig per Ordino, generant tot de comentaris positius per part pels jugadors.

Demà tenim una nova ronda doble, amb encontres contra Guernsey i Liechtenstein, amb possibilitats clares de puntuar a ambdós matx.

Pel que fa a la resta dels equips, Luxemburg aquest cop no ha fallat guanyant per 3 a 1 a Malta. Faroe també ha guanyat per 3½ a ½ a Liechtenstein. Chipre s’ha imposat a Guernsey per 3 a 1, i Mònaco finalment ha guanyat per 2½ a 1½ després de patir molt per aconseguir-ho.

171114 Euro Small Nations Andorra ronda 4

4a ronda

20171114 Visita a Ordino

Hotel Coma

20171114 Visita a Ordino

Visita a Museu Casa d'Areny Plandolit

20171114 Visita a Ordino

Visita a Museu Casa d'Areny Plandolit

chess-results

Emparellaments | Pairings

Live Games

Partides en directe | Live Games

Flickr

Galeria de fotos | Photo Gallery

Partides PGN

Descarrega les partides | Download the games