Victòria enfront Guernsey

Avui dimecres toca de nou ronda doble. Pel matí hem jugat contra Guernsey, un equip que va penúltim.

171115 Euro Small Nations Andorra ronda 5

5a ronda

El matx inicialment s’ha complicat doncs en Josep tot i quedar relativament be amb negres després de l’obertura, ha fet un error tàctic important que li ha costat una torre i ha hagut d’abandonar.

171115 Euro Small Nations Andorra ronda 5

Òscar de la Riva

L’Òscar estava una mica millor i el seu rival amb negres tenia que afinar perquè no passés rés. Ha perdut algun temps molt important i el nostre jugador ha pogut obrir la posició aconseguint avantatja posicional amb opcions d’atac. En aquell moment el negre ha fet un error tàctic greu i l’Òscar ha guanyat material definitiu.

En Raul ha sortit be amb blanques de l’obertura, i ha pogut pressionar el seu rival aprofitant varies debilitats. La posició del negre mai ha sigut còmode, i poc a poc ha anat cedint més caselles fins que ja hi havia moltes amenaces difícils de parar, abandonant sense esperar a que es concretés la més que probable victòria del nostre jugador.

La partida d’en Robert no estava clara, tot i que la seva rival no ha jugat massa fi l’obertura i tenia dificultat per coordinar les peces. El nostre jugador ha pogut augmentar la pressió i començar a crear amenaces concretes amb una internada de torre. Ha perdut alguna oportunitat de definir la posició al seu favor ràpidament, i la posició ha tornat a ser poc clara, fins que la seva rival ha fet un error greu definitiu.

Així doncs una victòria per 3 a 1 que ens manté al capdavant de la classificació. Esperem no fallar cap matx fins les rondes finals, on ens tocaran dos dels rivals més forts.

Pel que fa a la resta dels equips, Mònaco ha empatat amb Malta, deixant-nos per tant com a líders en solitari. Les illes Faroe han guanyat per la mínima després de començar perdent, Xipre ha guanyat Liechtenstein per 3 a 1, i Luxemburg no ha fallat contra San Marino.

171115 Euro Small Nations Andorra ronda 5

5a ronda


171115 Euro Small Nations Andorra ronda 5

5a ronda


171115 Euro Small Nations Andorra ronda 5

5a ronda

chess-results

Emparellaments | Pairings

Live Games

Partides en directe | Live Games

Flickr

Galeria de fotos | Photo Gallery

Partides PGN

Descarrega les partides | Download the games