Nova victòria, aquest cop contra Liechtenstein

Aquesta tarda hem jugat amb Liechtenstein, país que per ara porta 3 punts.

171114 Euro Small Nations Andorra ronda 6

6a ronda

En David ha jugat un dels seus esquemes típics amb blanques, aquest cop amb doble fianchetto, on cedeix una part del control central per preparar cops contra l’estructura de peons més endavant. Ha aconseguit pressionar una debilitat a b7 i menjar-hi un peó, mentre el seu rival menjava d3, però el blanc quedava més actiu, aconseguint menjar més peons i guanyar la partida.

171114 Euro Small Nations Andorra ronda 6

Andorra vs Liechtenstein

En Robert ha jugat amb negres un esquema típic d’Espanyola on es sacrifica un peó per poder atacar. El seu rival no s’ha defensat be i el nostre jugador ha recuperat el peó quedant a més amb molta avantatja posicional, el que amb poques jugades ha provocat un error del seu rival guanyant material decisiu.

En Raul ha quedat raonablement be amb blanques. Poc després de l’obertura ha decidit demanar taules, les quals el seu rival no ha tingut inconvenient en acceptar.

Finalment en Òscar ha jugat amb negres contra un esquema un tant tímid del blanc, on aquest no ha lluitat massa pel centre ni la iniciativa. Quan aquest ho ha intentat ha fet un error tàctic deixant-se un peó. A partir d’allí han començat tot de simplificacions on el nostre jugador tenia que assegurar-se de no perdre la iniciativa ni que posteriorment el final de cavall seu contra alfil no fossin taules, que de fet no ho eren i s’ha imposat avançant un peó central que tenia de més.

Pel que fa a la resta de resultats, Malta ha guanyat a San Marino pel que es manté cap a la part mitjana de la taula. Luxemburg no ha fallat davant Guernsey, Xipre ha guanyat 3 a 1 a Jersey, i en el matx estrella de la jornada Faroe s’ha imposat a Mònaco per la mínima. Per tant continuem primers, seguits de les Faroe amb un punt menys i de Xipre amb dos menys.

171114 Euro Small Nations Andorra ronda 6

Andorra vs Liechtenstein


171114 Euro Small Nations Andorra ronda 6

Andorra vs Liechtenstein


171114 Euro Small Nations Andorra ronda 6

Andorra vs Liechtenstein

chess-results

Emparellaments | Pairings

Live Games

Partides en directe | Live Games

Flickr

Galeria de fotos | Photo Gallery

Partides PGN

Descarrega les partides | Download the games