Victòria contra Jersey

Avui dijous hem guanyat novament, aquest cop contra Jersey, equip que porta 2 punts.

171116 Euro Small Nations Andorra ronda 7

Andorra vs Jersey

En David ha guanyat un peó en sortir de l’obertura. El seu rival ha intentat atacar per diversos medis per intentar compensar la posició, però el nostre jugador ha controlat les amenaces i no ha deixat que arribés a ocórrer res, fins que el final resultant era massa clar i el seu rival ha abandonat.

171116 Euro Small Nations Andorra ronda 7

Faroe vs Malta

L’Òscar ha quedat millor amb blanques tot i que la posició era complexa. S’han anat simplificant tot de peces fins que han arribat en un final amb peó de més pel nostre jugador, i ell amb cavall i dama contra alfil i dama del seu rival. Ha resultat que l’activitat del rival compensava el peó de més i no estava clar el desenllaç, però el negre s’ha deixat l’alfil i llavors la victòria ja era segura.

En Raul ha quedat una mica millor amb blanques i de fet ha acabat guanyant un peó. Però després de tot de simplificacions s’ha arribat en un final d’alfils de diferent color que pràcticament no oferia opcions de victòria, i unes jugades més tard han acordat taules, resultat que en aquell moment ens permetia guanyar el matx.

En Josep amb negres ha tingut una obertura complexa on tots dos jugadors tenien que afinar per posar be les peces, doncs hi havia tot d’opcions possibles per cada bàndol i era difícil de calcular. La posició no estava clara, i després de tot de maniobres han decidit acordar les taules

Així doncs encarem les dues darreres rondes en situació immillorable, amb alguns punts més que els rivals directes, tot i que precisament jugarem amb dos d’ells, Mònaco i les Faroe, per tant dos matx clau.

Pel que fa a la resta de resultats, Mònaco ha guanyat a Xipre per 3 a 1, Luxemburg a Liechtenstein per 4 a 0, San Marino ha aconseguit el seu primer punt empatant amb Guernsey, i les Faroe han guanyat per 3 a 1 a Malta

171116 Euro Small Nations Andorra ronda 7

Andorra vs Jersey


171116 Euro Small Nations Andorra ronda 7

Xipre vs Mònaco


171116 Euro Small Nations Andorra ronda 7

San Marino vs Guernsey

chess-results

Emparellaments | Pairings

Live Games

Partides en directe | Live Games

Flickr

Galeria de fotos | Photo Gallery

Partides PGN

Descarrega les partides | Download the games