Serni Ribera al capdavant amb 3 punts

La jornada doble ha estat molt profitosa pels interessos del representant andorrà, el mestre FIDE Serni Ribera que amb les dues victòries d’avui es col·loca al capdavant de la classificació amb 3 de 3 essent l’únic jugador que aconsegueix transformar els seus encontres en punts.

Aquesta tarda s’ha imposat a Paul A. Carpenter de Jersey amb les peces negres. Amb un pla de joc molt ambiciós per combatre el doble fianchet plantejat pel seu rival ha arribat al mig joc amb avantatge i el cert és que a partir d’aquí ja no li ha donat opcions, incrementant la pressió fins endur-se la victòria.

20240624 Round 02

Visita institucional

20240624 Round 03

Igor Efimov (MNC) vs Konstantinos Michaelides (CYP)

Amb 2½ punts trobem el representant de Feroe, Luitjen A. Apol i el de Luxemburg, Fred Berend. El primer ha guanyat amb les peces negres a Renato Frick (LIE) en una partida complicada on s’ha acabat imposant.

El jugador de Luxemburg, per la seva banda, ha superat amb les blanques Colin Pace (MLT) en una partida de caràcter posicional on ha sabut bé en el flanc de dama fins aconseguir la victòria gràcies a un sacrifici en el flanc oposat aprofitant que les peces rivals es trobaven desplaçades.

El gran mestre Igor Efimov (MNC) ha signat unes taules ràpides amb el jove jugador de Xipre, Konstantinos Michaelides i per tant es queda amb 2 punts.

Per acabar la jugadora de Guernsey, Arita Strade, ha aconseguit el seu primer punt enfront el representant de San Marino Nicola d’amico.

20240624 Round 03

Mariane Biordi (SMR)

20240624 Round 03

Fred Berend (LUX) vs Colin Pace (MLT)

A la categoria femenina tres jugadores es troben al capdavant empatades amb 2½ punts.

Les jugadores del Principat Andrea Henderson i Ariadna de la Riva, que estaven amb 2 de 2, han fet taules entre elles. El cert és que l’Andrea ha desaprofitat una molt bona possibilitat d’obtenir un avantatge gairebé decisiu a l’obertura on l’Ariadna no havia encertat en l’ordre de jugades. En el seu lloc ha triat un sacrifici pensant que les complicacions li eren favorables, però el cert és que no donava per més que per una triple repetició de jugades ja que sinó queia en una posició inferior.

Amb la mateixa puntuació la principal favorita, la gran mestre Elvira Berend, que no ha pogut superar la jugadora d’Andorra Júlia Muratet. Malgrat que la luxemburguesa ha disposat d’avantatge no l’ha pogut materialitzar en res material i s’han signat les taules.

A continuació, amb dos punts, les jugadores Marija Zvereva (MNC) i Gerda Nevska (GCI) que aquesta tarda han jugat juntes i la primera s’ha endut la victòria en una partida de només quinze moviments.

Amb 1½ punts Filipina Thornton de Malta i Christiana Markidou de Xipre.

20240624 Round 03

Ariadna de la Riva (AND) vs Andrea Henderson (AND)

20240624 Round 03

Família De la Riva (AND)

Results

Pairings

Live Games

Live Games

Flickr

Flickr

Games PGN

Games PGN

Newsletters

Newsletters