5è Campionat per Equips Petits Estats d’Europa

11 al 19 de novembre 2017 | Principat d’Andorra

Hotel Holiday Inn | Andorra la Vella

L’any 2009, sota l’aixopluc del Govern d’Andorra i del Comú d’Andorra la Vella, la Federació d’Escacs Valls d’Andorra va tornar a engegar el European Small Nations Team Championship, que fins uns anys abans havia organitzat sistemàticament la Federació d’Escacs de Mònaco.

L’esdeveniment va resultar tot un èxit i va servir perquè cada dos anys, una de les federacions implicades, agafes el relleu organitzatiu, aconseguint que aquesta proba estigui considerada com la millor entre els petits estats europeus. Cal afegir aquí la implicació de la European Chess Union (ECU), ja que sense ells aquesta continuïtat no hauria estat possible.

D’aquesta manera el 2011 la segona edició es va realitzar a les Illes Feroe, el 2013 fou Mònaco l’amfitrió mentre que al 2015 ens vàrem trobar a Guernsey.

La Federació d’Escacs Valls d’Andorra va tornar a demanar la seva organització pel 2017, amb un motiu més que justificat, la coincidència amb el 50è Aniversari de la federació que se celebra aquest any, i per tant l’organització d’aquest esdeveniment és sense cap mena de dubtes l’acte més rellevant.

Finalment del 11 al 19 de novembre a la capital del nostre país, Andorra la Vella, es durà a terme aquesta cinquena edició i la nostra Federació treballarà de nou per aconseguir que totes les federacions convidades es trobin com a casa, gaudeixin d’una bona estada al Principat, així com d’un bon torneig en la nostra trobada bianual!

Jugadors de Xipre, Illes Feroe, Guernsey, Jersey, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Mònaco i San Marino… Us hi esperem!

 

Francesc Rechi Pérez

Francesc Rechi Pérez

President FEVA

Joan A. Obregón

Joan A. Obregón

Director del Torneig

Falten...

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)

Holiday Inn

Holiday Inn Hotel

Bases

Bases del torneig

Agenda

Agenda del torneig i activitats

Equips

Equips i jugadors